Меню
Your Cart

Тениска с Лъв – унисекс и детски тениски с принт

Тениска с Лъв – унисекс и детски тениски с принт

Имаме удоволствието да ви представим тениски в бял цвят, принтирани с изцяло авторски акварели на художника Нистор Хаинов. Всяка тениска е уникална, директно репродуцирана от платното на твореца. Вие купувате не просто дреха, купувате частица изкуство, създадено с любов  и внимание!

Тениските са леко вталени, изключително меки и удобни от 100% сертифициран чист органичен памук, с плътност 180 гр./м2.

Използваната технология за принтирането е DTG / Direct to garment/,технология позволяваща изключително детайлен печат с ярки и наситени цветове. В същото време печатът е лек и ефирен, без да „уплътнява“ отпечатаната площ, без „гумиращ“ ефект, дрехата остава удобна и фина!

Работим с EPSON 2100 DTG, световният лидер в бранша. Използваме само оригинални мастила, които са ECO GREEN сертифицирани и одобрени за детски дрехи.

Моля внимателно разгледайте таблицата с размери и при необходимост сравнете с ваша тениска за да сте сигурни!

Срокът за изпълнение и доставка на вашата поръчка обикновено е в рамкиге на 3-5 работни дни, за повече подробности и желание за по-експресна доставка, моля свържете се с нас.

Цената на доставка се определя от избора на куриер и варира според обема и теглото на поръчката. Точната цена за доставка ще видите при завършване на поръчката!
След обработка и изпращане на поръчката, вие ще получите съобщение на електронната си поща /която сте вписали при поръчката/.  В този и-мейл ще има линк/адрес, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката.

За да добавим данъчна фактура, трябва да заявите/впишете данните, като коментар при поръчката/. Ако при поръчката не сте вписали данните, може да го направите чрез контактната форма или на телефон 089 794 3840


Плащане

  • Плащане при доставка чрез наложен платеж/ППП - при получаване на пратката, плащате дължимата сума на куриера. ВАЖНО: Прикачете касовата бележка от куриера към фактуратa
  • Плащане по банков път - Преведете стойността на поръчката в банкова сметка:


"КМК дизайн" ЕООД

IBAN - BG53 UBBS 8002 1017 1595 40

При получаване на стоката НЕ дължите плащане на куриера.


Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър
  • Наличност: В готовност за Изработка
39.00 лв.

Опции